Ny

Handsprit dispenser

Hos oss på NOVICARE.se hittar du ett stort urval av elektroniska och manuella automater till handsprit. Här hittar du dispenser till vägg, på stativ, till bord och med informationsskylt. Det smarta med NOVICARE’s dispensers till handsprit är att behållaren är påfyllbar och rymmer 1200 ml. Det betyder att du själv kan välja vilken leverantör av handsprit du vill använda och är inte bunden till att använda ett specifikt märke. Så när det är dags att fylla på behållaren med ny handsprit kan du köpa den du gillar mest. Hos oss på NOVICARE kan du även köpa handsprit (75%) i 5 liters dunkar som du kan fylla på din automatiska eller manuella dispenser från NOVICARE med.  Vi säljer också handdesinfektion (75%) i 500 ml flaska, som kan användas direkt på händerna.

Beröringsfri handsprit dispenser till vägg, bord och på stativ

Vår mest sålda automatiska handsprit dispenser är NOVICARE D1406ST som levereras komplett med stativ och möjlighet för informationsskylt. Denna elektroniska dispenser har en elektronisk sensor som registrerar rörelse och sprutar ut rätt dosering. D1406ST passar perfekt till butiker, restauranger, salonger m.m. Dessutom kan du också köpa handsprit dispenser om du önskar att montera den på väggen. Här under presenteras de typer av handsprit automater NOVICARE har:

  • Dispenser på stativ / fot
  • Väggmonterad dispenser
  • Dispenser bordsmodell
  • Manuell dispenser
  • Automatisk dispenser med sensor
  • Behållare till handsprit på flaska / pump

Våra dispensers är lätta att fylla på med handdesinfektion eller tvål och sen är de redo för användning. NOVICARE är känt för sin driftsäkra design som fungerar både på ström och batteri. 4 st. C-batterier ger upp till 4000 doseringar.

Vi levererar handdesinfektion dispenser till din bransch

NOVICARE är förande inom handsprit dispenser och vi levererar kompletta lösningar till följande branscher:
Detaljhandel, offentliga institutioner, träningscenter, frisörer, sjukhus, äldreboende, restauranger, butiker och kontor m.m. Är du i tvivel om vilken lösning som passar dig bäst? Så är du välkommen till att kontakta oss.

Vi levererar din dispenser snabbt

Våra medarbetare på lagret packar ordrar varje dag, så ofta mottager du din beställning redan nästa dag. Har du frågor om din order, så är du varmt välkommen till att skriva till vår kundservice på info@novicare.dk eller ringa till oss på +45 20 12 59 60. Våra kundservicemedarbetare sitter redo till att besvara dina frågor.

På Novicare.se används cookies för att ge dig en bättre köpupplevelse. För att kunna handla på Novicare.se måste du tillåta cookies.